El cànem industrial Parcel·la d’arrendament i cultiux5 Cicles de Cultiu40%RETORNx5 Curs Min/MaxBaix Risc
Assegurat
Pagament anual
Min / Max termini de 5 anys

Els Clients de la New Age Hemp poden OPTAR Per una inversió d’arrendament per acomodar Petites i Grans Sumes d’Inversió. El cànem industrial És Una repoblació Sostenible de les llavors desovadas Després de la collita. Permetent rotacions subsegüents. La terra és Posseïda i Manejada per la New Age Hemp, Que un seu Vegada És El Ofert a Els Clients Sobre Una Base d’arrendament per mantenir els Costos baixos.

Els Rendiments es calculen Sobre les Vendes de cànem en brut i els Càlculs INCLOUEN els Costos de collita i Processament requerits. Els Càlculs sí d’basen en preus En Europeus i Internacionals en brut de cànem / al per Major Que poden fluctuar.

New Age Hemp es reserven El dret d’ajornar les Vendes de cànem i Emmagatzemar el cànem recol·lectat en el nostre de magatzem Fins Que sí Haia Recuperat El preu del cànem en brut. Protegint Així Els interessos de Els nostres Inversors. : A més Clients Comercials i interns. Les contribucions addicionals al retorn dels Inversors fill La Venda de Plantes humides, contes de Com Extractes botànics.

Les devolucions no estan garantides i poden reflectir-se més o menys del que Previst. Les nostres Xifres i Pronòstics sí d’basen en La nostra Relació de vendes i Valors de Mercat de l’Any real.

Taula de comparació Parcel·la cicle de cultiu

D’un cop d’ull es pot comparar rendiments i nivells d’entrada per a aquest 5 de Cultius oportunitat d’inversió cicle.
Si us plau utilitzeu la següent taula per ajudar ràpidament amb els seus càlculs.

 

Aquesta taula està en procés d’actualització