El c√†nem industrial Parcel¬∑la d’arrendament i cultiux5 Cicles de Cultiu40%RETORNx5 Curs Min/MaxBaix Risc
Assegurat
Pagament anual
Min / Max termini de 5 anys

Els Clients de la New Age Hemp poden OPTAR Per una inversi√≥ d’arrendament per acomodar Petites i Grans Sumes d’Inversi√≥. El c√†nem industrial √Čs Una repoblaci√≥ Sostenible de les llavors desovadas Despr√©s de la collita. Permetent rotacions subseg√ľents. La terra √©s Posse√Įda i Manejada per la New Age Hemp, Que un seu Vegada √Čs El Ofert a Els Clients Sobre Una Base d’arrendament per mantenir els Costos baixos.

Els Rendiments es calculen Sobre les Vendes de c√†nem en brut i els C√†lculs INCLOUEN els Costos de collita i Processament requerits. Els C√†lculs s√≠ d’basen en preus En Europeus i Internacionals en brut de c√†nem / al per Major Que poden fluctuar.

New Age Hemp es reserven El dret d’ajornar les Vendes de c√†nem i Emmagatzemar el c√†nem recol¬∑lectat en el nostre de magatzem Fins Que s√≠ Haia Recuperat El preu del c√†nem en brut. Protegint Aix√≠ Els interessos de Els nostres Inversors. : A m√©s Clients Comercials i interns. Les contribucions addicionals al retorn dels Inversors fill La Venda de Plantes humides, contes de Com Extractes bot√†nics.

Les devolucions no estan garantides i poden reflectir-se m√©s o menys del que Previst. Les nostres Xifres i Pron√≤stics s√≠ d’basen en La nostra Relaci√≥ de vendes i Valors de Mercat de l’Any real.

Taula de comparació Parcel·la cicle de cultiu

D’un cop d’ull es pot comparar rendiments i nivells d’entrada per a aquest 5 de Cultius oportunitat d’inversi√≥ cicle.
Si us plau utilitzeu la seg√ľent taula per ajudar r√†pidament amb els seus c√†lculs.

 

Aquesta taula est√† en proc√©s d’actualitzaci√≥