les necessitats de capital de transició, crea un producte auxiliar amb rendiments atractius per als inversors.

New Age Hemp SL gestionar un negoci de c√†nem que est√† a punt de treure profit de creixement i de prove√Įment de la demanda del mercat. New Age Hemp.SL¬†ha desenvolupat una oportunitat d’inversi√≥ ¬†en nivells atractius. El que demostra el potencial d’augment de valor significatiu en el temps.

Estem convençuts que és el moment adequat per prendre avantatge de les condicions actuals del mercat. Creiem que la nostra experiència al mercat, juntament amb la fixació de preus cada vegada més realista dels actius immobiliaris i oportunitats de negoci, pot resultar en una major rendibilitat per als inversors.

New Age Hemp SL¬†ha desenvolupat una estructura d’inversi√≥ espec√≠ficament dissenyat per atendre a l’inversor astut que requereix el control sobre la seva inversi√≥.

L’inversor tindr√† dret a un retorn variable per a cada cicle d’aquesta inversi√≥ 5 del cicle, amb una rendibilitat de la inversi√≥ d’aproximadament 40%.

[/x_text][x_video_embed no_container=”false” type=”16:9″][/x_video_embed][x_text]

 

Nostre Objectiu

Per obtenir rendiments superiors als inversors a través de la inversió en actius comercials de béns arrels agrícoles, el cultiu i processament i les vendes.

Aquest producte auxiliar financer desenvolupat per a inversors sofisticats, √©s facilitar el capital de transici√≥. Proporciona liquiditat incrementals i flexibilitat estructural que canviar√† la posici√≥ de l’empresa per aprofitar les demandes del mercat.

New Age Hemp estarà en condicions de complir els seus objectius als inversors i clients, mitjançant el desenvolupament i els interessos comercials en el sector del cànem a tot Europa i el Globus.

Al llarg de la hist√≤ria, el c√†nem industrial s’ha demostrat una correlaci√≥ baixa i es va moure d’una manera diferent a moltes altres classes d’actius. Amb la inclusi√≥ dels cicles de cultiu de c√†nem industrial a una cartera pot proporcionar la diversificaci√≥, reduint potencialment les carteres de perfil de risc total.

Inversors moderns mantenen la preocupaci√≥ per les carteres de desviaci√≥ est√†ndard global que la desviaci√≥ est√†ndard dels components individuals que componen la cartera. L’addici√≥ dels cicles de cultiu de c√†nem industrial a la cartera va en contra-c√≠clica als components de la cartera existent, baixa volatilitat i risc.

Igual que amb la majoria dels productes agrícoles, metalls preciosos, també inversions en petroli i gas, el cànem industrial es considera un actiu real. Els actius reals són reconeguts com a possibles defenses contra la inflació, ja que deriven el seu valor intrínsec a través de la seva utilitat.

Igual que en béns arrels, en general, el cànem industrial es considera una cobertura contra la inflació, per la seva facilitat de cultiu i subministrament.

Creixement de la poblaci√≥ addicional, el canvi en el projecte de llei agr√≠cola d’Estats Units i l’augment del PIB per c√†pita, sense oblidar cada vegada m√©s fabricants que utilitzen el c√†nem industrial com un recurs cre√Įble, √©s probable que impulsar la demanda de c√†nem industrial fortament durant els propers 3 a 8 anys. La demanda a llarg termini s’auto-sostenir el seu propi creixement.

La correlaci√≥ entre el c√†nem industrial a la inflaci√≥ s’est√† convertint cada vegada m√©s evident.