les necessitats de capital de transició, crea un producte auxiliar amb rendiments atractius per als inversors.

New Age Hemp SL gestionar un negoci de cànem que està a punt de treure profit de creixement i de proveïment de la demanda del mercat. New Age Hemp.SL ha desenvolupat una oportunitat d’inversió  en nivells atractius. El que demostra el potencial d’augment de valor significatiu en el temps.

Estem convençuts que és el moment adequat per prendre avantatge de les condicions actuals del mercat. Creiem que la nostra experiència al mercat, juntament amb la fixació de preus cada vegada més realista dels actius immobiliaris i oportunitats de negoci, pot resultar en una major rendibilitat per als inversors.

New Age Hemp SL ha desenvolupat una estructura d’inversió específicament dissenyat per atendre a l’inversor astut que requereix el control sobre la seva inversió.

L’inversor tindrà dret a un retorn variable per a cada cicle d’aquesta inversió 5 del cicle, amb una rendibilitat de la inversió d’aproximadament 40%.

[/x_text][x_video_embed no_container=”false” type=”16:9″][/x_video_embed][x_text]

 

Nostre Objectiu

Per obtenir rendiments superiors als inversors a través de la inversió en actius comercials de béns arrels agrícoles, el cultiu i processament i les vendes.

Aquest producte auxiliar financer desenvolupat per a inversors sofisticats, és facilitar el capital de transició. Proporciona liquiditat incrementals i flexibilitat estructural que canviarà la posició de l’empresa per aprofitar les demandes del mercat.

New Age Hemp estarà en condicions de complir els seus objectius als inversors i clients, mitjançant el desenvolupament i els interessos comercials en el sector del cànem a tot Europa i el Globus.

Al llarg de la història, el cànem industrial s’ha demostrat una correlació baixa i es va moure d’una manera diferent a moltes altres classes d’actius. Amb la inclusió dels cicles de cultiu de cànem industrial a una cartera pot proporcionar la diversificació, reduint potencialment les carteres de perfil de risc total.

Inversors moderns mantenen la preocupació per les carteres de desviació estàndard global que la desviació estàndard dels components individuals que componen la cartera. L’addició dels cicles de cultiu de cànem industrial a la cartera va en contra-cíclica als components de la cartera existent, baixa volatilitat i risc.

Igual que amb la majoria dels productes agrícoles, metalls preciosos, també inversions en petroli i gas, el cànem industrial es considera un actiu real. Els actius reals són reconeguts com a possibles defenses contra la inflació, ja que deriven el seu valor intrínsec a través de la seva utilitat.

Igual que en béns arrels, en general, el cànem industrial es considera una cobertura contra la inflació, per la seva facilitat de cultiu i subministrament.

Creixement de la població addicional, el canvi en el projecte de llei agrícola d’Estats Units i l’augment del PIB per càpita, sense oblidar cada vegada més fabricants que utilitzen el cànem industrial com un recurs creïble, és probable que impulsar la demanda de cànem industrial fortament durant els propers 3 a 8 anys. La demanda a llarg termini s’auto-sostenir el seu propi creixement.

La correlació entre el cànem industrial a la inflació s’està convertint cada vegada més evident.