Guia per al cultiu de cànem industrial

La descripció de plantes:

El cànem (Cannabis sativa L.) és una planta anual, herbàcia de tija prima, l’altura varia de 4 a 15 peus i un diàmetre de ¼ “a ¾”. La capa més interna és la medul·la, envoltat de material llenyós conegut com hurds. Fora d’aquesta capa és el teixit en creixement, que es desenvolupa en hurds a l’interior ia les fibres de l’estopa a l’exterior.

El plançó és més o menys ramificat, depenent de la densitat del cultiu. Quan es sembra densament les tiges no es ramifiquen. Les fulles són d’un tipus mans i cada full té de 7 a 11 fullets, amb vores dentades. La forta arrel principal penetra profundament a terra. No obstant això, si les condicions del sòl són desfavorables, l’arrel principal segueix sent curt, mentre que les arrels laterals es tornen més desenvolupada.

sòls:

El cànem industrial pot conrear en una àmplia varietat de tipus de sòl. Cànem prefereix un sòl prou profund, ben airejat amb un pH de 6 o més, juntament amb bona humitat i capacitat de retenció de nutrients. sòls de mal drenatge, però, no es recomanen com l’excés d’aigua superficial després de les fortes pluges poden causar danys en el cultiu de cànem. El cànem és extremadament sensible a les inundacions i la compactació del sòl.

Preparació del sòl:

Es requereix una signatura del llit de sembra bé per a la germinació ràpida i uniforme de cànem de preparació del sòl seed.Conventional i perforació són probablement ideal. Les plantes de planter no sorgiran de manera uniforme si la llavor es col·loca a una profunditat major de 2 polzades. “No hi ha sistemes de conreu zero” també es pot utilitzar amb bons resultats, però poden ser més vulnerables a l’aparició irregular depenent de la temporada de creixement.

Nutrició:

Per aconseguir un rendiment òptim de cànem, el doble de nutrient ha d’estar disponible per al cultiu com finalment serà eliminat de la terra a la collita. Un camp de cànem produeix un gran volum de material vegetal en un curt període vegetatiu. L’absorció de nitrogen és més intensa els primers 6 a 8 setmanes, mentre que el potassi i el fòsfor, en particular, es necessita més durant la floració i la formació de llavors. El cànem industrial requereix (de 60 a 80 kg / ha) de potassa 80 a 100 lbs / acre (/ ha 90-112 kg) de nitrogen, 35 a 50 lbs / acre (/ ha 39-56 kg) fosfat i 52 a 70 lliures / ac .Growing Condicions: cànem prefereix un clima temperat, atmosfera humida, i una precipitació d’almenys 25-30 polzades per any. Cal una bona humitat del sòl per a la germinació de llavors i fins que les plantes joves estan ben establerts.

Control de males herbes:

El cànem industrial és un supressor extremadament eficient de males herbes. No es necessiten productes químics per al cultiu d’aquest cultiu. El cànem industrial és un cultiu de baix manteniment. No hi ha productes químics registrats per al control de males herbes en el cànem. Un suport normal de 200 a 300 plantes per metre quadrat tons les males herbes, deixant els camps lliure de males herbes durant la collita.

Temps de Sembra:

El millor moment per a les llavors de cànem ha de ser dictat per les condicions de clima i sòl, en lloc de la data en el calendari. El cànem pot sembrar-se tan aviat com dues setmanes abans de blat de moro, sempre que les condicions del sòl són òptimes. No obstant això, la sembra no ha de començar fins que la temperatura del sòl han arribat a un mínim del 42 – 46º F (6 – 8 ° C) .Hemp llavor germina dins de 24 a 48 hores, i emergeix en 5 a 7 dies amb bona humitat i la temperatura càlida. El cànem producció de fibres s’ha de sembrar tan aviat com sigui possible, mentre que el cànem per al gra s’ha de sembrar més tard per reduir al mínim l’alçada de la tija.

Població de plantes:

Alts rendiments de fibra d’alta qualitat es pot aconseguir amb la densitat de sembra apropiada. Les densitats de sembra de 250 a 400 llavors viables per metre quadrat (50-60 lbs / acre) són probablement ideals, depenent del tipus de sòl, la fertilitat del sòl i conreessis. La producció de llavor o gra requerirà la densitat de sembra més baixes en els rangs de 35 a 45 lbs / acre. Els cultius amb 15 a 20 lbs / acre de llavors poden estar en risc pel que fa a la infestació de males herbes.

Característiques de reproducció:

En general, el cànem és una planta dioica. No obstant això, hi ha tres classificacions de les varietats: 1. varietats monoiques – quan les flors masculines i femenines es desenvolupen a la mateixa planta, 2. varietats dioiques – amb plantes femenines diferent; masculins i 3. varietats predominants femenins, obtingudes mitjançant la pol·linització de les femelles dioiques amb tipus pollen.Cultivar monoiques: Hi ha dos tipus de cànem industrial en funció del seu ús: 1. conreessis de fibra – amb tiges llargues i poca ramificació, 2. conreessis de llavors – amb tiges més curts, caps de llavors més grans i poden tenir nombroses branques (llavor conté 30 – 35% d’oli). Tots dos tipus tenen un contingut de THC baixa, de menys de 0,3%.

Rotació:

El cànem es pot conrear en el mateix terreny durant diversos anys en la sèrie, però la rotació amb altres cultius és desitjable. El cànem respon bé a la majoria dels cultius anteriors. També és possible que la introducció de cànem en una rotació de cultius pot millorar la salut del sòl. La nostra observació el 1996 va mostrar que el cànem podria reduir significativament la població de nematodes del quist de la soja. Necessitem com a mínim 3 anys d’avaluacions per a aquestes dades per ser concloents.

Collita:

La recol·lecció de cànem per a fibra d’alta qualitat es produeix tan aviat com l’últim pol·len es shed.Harvesting per la llavor es produeix de 4 a 6 setmanes més tard, quan el 60% de la llavor ha madurat. Fibra de cànem és normalment llest per collir en 70 a 90 dies després de la sembra. L’ús final del producte pot tenir un impacte significativament en el mètode de la collita. Kenex Ltd (EUA) està desenvolupant un sistema de recollida que serà compatible amb la nova tecnologia de processament. Per a la producció de fibres es tallarà al cultiu, rosada amaratge al camp, embalat i emmagatzemada, o processada.

Retting:

Els millors fibres s’obtenen per amaratge – 01:00 descomposició microbiana de la pectina, la substància que s’encola la fibra per la fibra del centre de la tija de cànem junts. Rettig es porta a terme en el camp i depenent del temps que es necessita 14 a 21 dies per ser completat. Durant el amaratge, les tiges han de ser donat volta una o dues vegades per tal de permetre fins i tot enriuat, ja que les tiges prop de la terra seguirà sent verd, mentre que la part superior que es enriadas i es tornen marrons. Amaratge es completa quan les fibres es tornen de color daurat o gris i se separen fàcilment de la fusta en fibres més fines.

Rendiment:

Les expectatives de rendiment són de 3 a 4 tones de tiges de cànem en fardells per acre en l’emmagatzematge argilosa soils.Storage:For ben drenat, el contingut d’humitat de les tiges de cànem no ha de superar el 15%. Les bales es poden emmagatzemar durant molt temps en llocs secs, que podria incloure els coberts d’emmagatzematge, graners o qualsevol altre emmagatzematge cobert.

La informació proporcionada anteriorment es basa en dades de la investigació que es va recollir de les parcel·les d’assaig a Ridgetown College i els assajos Kenex Ltd pre-comercials de camp en Dolor Cort (USA).

Calculadora de el Creixement, Rendiment i Sortida