Guia per al cultiu de cànem industrial

La descripció de plantes:

El c√†nem (Cannabis sativa L.) √©s una planta anual, herb√†cia de tija prima, l’altura varia de 4 a 15 peus i un di√†metre de ¬ľ “a ¬ĺ”. La capa m√©s interna √©s la medul¬∑la, envoltat de material lleny√≥s conegut com hurds. Fora d’aquesta capa √©s el teixit en creixement, que es desenvolupa en hurds a l’interior ia les fibres de l’estopa a l’exterior.

El plan√ß√≥ √©s m√©s o menys ramificat, depenent de la densitat del cultiu. Quan es sembra densament les tiges no es ramifiquen. Les fulles s√≥n d’un tipus mans i cada full t√© de 7 a 11 fullets, amb vores dentades. La forta arrel principal penetra profundament a terra. No obstant aix√≤, si les condicions del s√≤l s√≥n desfavorables, l’arrel principal segueix sent curt, mentre que les arrels laterals es tornen m√©s desenvolupada.

sòls:

El c√†nem industrial pot conrear en una √†mplia varietat de tipus de s√≤l. C√†nem prefereix un s√≤l prou profund, ben airejat amb un pH de 6 o m√©s, juntament amb bona humitat i capacitat de retenci√≥ de nutrients. s√≤ls de mal drenatge, per√≤, no es recomanen com l’exc√©s d’aigua superficial despr√©s de les fortes pluges poden causar danys en el cultiu de c√†nem. El c√†nem √©s extremadament sensible a les inundacions i la compactaci√≥ del s√≤l.

Preparació del sòl:

Es requereix una signatura del llit de sembra b√© per a la germinaci√≥ r√†pida i uniforme de c√†nem de preparaci√≥ del s√≤l seed.Conventional i perforaci√≥ s√≥n probablement ideal. Les plantes de planter no sorgiran de manera uniforme si la llavor es col¬∑loca a una profunditat major de 2 polzades. “No hi ha sistemes de conreu zero” tamb√© es pot utilitzar amb bons resultats, per√≤ poden ser m√©s vulnerables a l’aparici√≥ irregular depenent de la temporada de creixement.

Nutrició:

Per aconseguir un rendiment √≤ptim de c√†nem, el doble de nutrient ha d’estar disponible per al cultiu com finalment ser√† eliminat de la terra a la collita. Un camp de c√†nem produeix un gran volum de material vegetal en un curt per√≠ode vegetatiu. L’absorci√≥ de nitrogen √©s m√©s intensa els primers 6 a 8 setmanes, mentre que el potassi i el f√≤sfor, en particular, es necessita m√©s durant la floraci√≥ i la formaci√≥ de llavors. El c√†nem industrial requereix (de 60 a 80 kg / ha) de potassa 80 a 100 lbs / acre (/ ha 90-112 kg) de nitrogen, 35 a 50 lbs / acre (/ ha 39-56 kg) fosfat i 52 a 70 lliures / ac .Growing Condicions: c√†nem prefereix un clima temperat, atmosfera humida, i una precipitaci√≥ d’almenys 25-30 polzades per any. Cal una bona humitat del s√≤l per a la germinaci√≥ de llavors i fins que les plantes joves estan ben establerts.

Control de males herbes:

El c√†nem industrial √©s un supressor extremadament eficient de males herbes. No es necessiten productes qu√≠mics per al cultiu d’aquest cultiu. El c√†nem industrial √©s un cultiu de baix manteniment. No hi ha productes qu√≠mics registrats per al control de males herbes en el c√†nem. Un suport normal de 200 a 300 plantes per metre quadrat tons les males herbes, deixant els camps lliure de males herbes durant la collita.

Temps de Sembra:

El millor moment per a les llavors de c√†nem ha de ser dictat per les condicions de clima i s√≤l, en lloc de la data en el calendari. El c√†nem pot sembrar-se tan aviat com dues setmanes abans de blat de moro, sempre que les condicions del s√≤l s√≥n √≤ptimes. No obstant aix√≤, la sembra no ha de comen√ßar fins que la temperatura del s√≤l han arribat a un m√≠nim del 42 – 46¬ļ F (6 – 8 ¬į C) .Hemp llavor germina dins de 24 a 48 hores, i emergeix en 5 a 7 dies amb bona humitat i la temperatura c√†lida. El c√†nem producci√≥ de fibres s’ha de sembrar tan aviat com sigui possible, mentre que el c√†nem per al gra s’ha de sembrar m√©s tard per reduir al m√≠nim l’al√ßada de la tija.

Població de plantes:

Alts rendiments de fibra d’alta qualitat es pot aconseguir amb la densitat de sembra apropiada. Les densitats de sembra de 250 a 400 llavors viables per metre quadrat (50-60 lbs / acre) s√≥n probablement ideals, depenent del tipus de s√≤l, la fertilitat del s√≤l i conreessis. La producci√≥ de llavor o gra requerir√† la densitat de sembra m√©s baixes en els rangs de 35 a 45 lbs / acre. Els cultius amb 15 a 20 lbs / acre de llavors poden estar en risc pel que fa a la infestaci√≥ de males herbes.

Característiques de reproducció:

En general, el c√†nem √©s una planta dioica. No obstant aix√≤, hi ha tres classificacions de les varietats: 1. varietats monoiques – quan les flors masculines i femenines es desenvolupen a la mateixa planta, 2. varietats dioiques – amb plantes femenines diferent; masculins i 3. varietats predominants femenins, obtingudes mitjan√ßant la pol¬∑linitzaci√≥ de les femelles dioiques amb tipus pollen.Cultivar monoiques: Hi ha dos tipus de c√†nem industrial en funci√≥ del seu √ļs: 1. conreessis de fibra – amb tiges llargues i poca ramificaci√≥, 2. conreessis de llavors – amb tiges m√©s curts, caps de llavors m√©s grans i poden tenir nombroses branques (llavor cont√© 30 – 35% d’oli). Tots dos tipus tenen un contingut de THC baixa, de menys de 0,3%.

Rotació:

El c√†nem es pot conrear en el mateix terreny durant diversos anys en la s√®rie, per√≤ la rotaci√≥ amb altres cultius √©s desitjable. El c√†nem respon b√© a la majoria dels cultius anteriors. Tamb√© √©s possible que la introducci√≥ de c√†nem en una rotaci√≥ de cultius pot millorar la salut del s√≤l. La nostra observaci√≥ el 1996 va mostrar que el c√†nem podria reduir significativament la poblaci√≥ de nematodes del quist de la soja. Necessitem com a m√≠nim 3 anys d’avaluacions per a aquestes dades per ser concloents.

Collita:

La recol¬∑lecci√≥ de c√†nem per a fibra d’alta qualitat es produeix tan aviat com l’√ļltim pol¬∑len es shed.Harvesting per la llavor es produeix de 4 a 6 setmanes m√©s tard, quan el 60% de la llavor ha madurat. Fibra de c√†nem √©s normalment llest per collir en 70 a 90 dies despr√©s de la sembra. L’√ļs final del producte pot tenir un impacte significativament en el m√®tode de la collita. Kenex Ltd (EUA) est√† desenvolupant un sistema de recollida que ser√† compatible amb la nova tecnologia de processament. Per a la producci√≥ de fibres es tallar√† al cultiu, rosada amaratge al camp, embalat i emmagatzemada, o processada.

Retting:

Els millors fibres s’obtenen per amaratge – 01:00 descomposici√≥ microbiana de la pectina, la subst√†ncia que s’encola la fibra per la fibra del centre de la tija de c√†nem junts. Rettig es porta a terme en el camp i depenent del temps que es necessita 14 a 21 dies per ser completat. Durant el amaratge, les tiges han de ser donat volta una o dues vegades per tal de permetre fins i tot enriuat, ja que les tiges prop de la terra seguir√† sent verd, mentre que la part superior que es enriadas i es tornen marrons. Amaratge es completa quan les fibres es tornen de color daurat o gris i se separen f√†cilment de la fusta en fibres m√©s fines.

Rendiment:

Les expectatives de rendiment s√≥n de 3 a 4 tones de tiges de c√†nem en fardells per acre en l’emmagatzematge argilosa soils.Storage:For ben drenat, el contingut d’humitat de les tiges de c√†nem no ha de superar el 15%. Les bales es poden emmagatzemar durant molt temps en llocs secs, que podria incloure els coberts d’emmagatzematge, graners o qualsevol altre emmagatzematge cobert.

La informaci√≥ proporcionada anteriorment es basa en dades de la investigaci√≥ que es va recollir de les parcel¬∑les d’assaig a Ridgetown College i els assajos Kenex Ltd pre-comercials de camp en Dolor Cort (USA).

Calculadora de el Creixement, Rendiment i Sortida