Consultoria i Estratègia per a les activitats de Cànem

‘New Age Hemp’ es manifesta en el fet que és pla de negoci, per submergir-se en tots els sectors de les indústries de cànem en un esforç per desenvolupar una cartera de mercats verticals associats, centres de cost / negocis que permetrà ‘New Age Hemp’ per capturar el flux de caixa, els ingressos i el subministrament de cànem industrtial contractes. Des de la llavor fins a la botiga.

Conduir cap endavant amb el nostre pla de negocis, vol dir que hi ha oppportunities dins el sector del cànem industrial a Europa, que exigeixen enfocament consultiu i authoratative. Nodrir agricultors / productors i incubació de projectes a nivell de terra mitjançant la nostra experiència i coneixement.

La venda al detall i l’engròs de la nostra rendiments / produir-lo, se centra exclusivament en el desenvolupament de productes de cànem i distribució, en virtut d’un mercat central de comerç electrònic que dirigeix i posseeix ‘New Age Hemp’. El valor addicional es genera a partir de l’acumulació i anàlisi de vendes / dades dels consumidors en totes les categories de productes CBD / cannabidiol i matèries primeres de cànem.

 

Les relacions de la indústria que tenen, i continuen desenvolupant reforça ‘New Age Hemp” com una proposta de valor diferent i únic en el sector europeu del cànem industrial. Posicionant com un jugador dominant en una indústria que emergeix ràpidament.

‘New Age Hemp’ gestió també mantenen una important experiència en la fundació, posada en marxa, gestió i consultoria en les indústries de cànem. Hi ha molt pocs gerents executius amb experiència en aquesta indústria amb el nivell de coneixements i experiència específica requerida per a operar amb eficàcia.

Business Consulting

El nostre grup confiï en l’agricultura ‘New Age Hemp’ i és la comprensió de la gestió i rendiment dels cultius de cicle, com un recurs per a solucions agrícoles, industrials i de venda al detall. Els nostres auxiliars oportunitats d’inversió de cicle de cultius donar als clients que busquen obtenir guanys superiors pel que fa a les inversions ortodoxos confien en la nostra inversió estratègica, l’orientació de negoci i avaluació de les operacions de cànem industrial existents.

La planificació fonamental per escalament a nivell d’empresa i l’expansió internacional de les empreses industrials de cànem derivada.

Planificació

Revisió de presentacions dels inversors d’inici de cànem i models de negoci

L’avaluació d’inici de cànem de pro formes i projeccions

L’avaluació de la viabilitat de les solucions d’inici de cànem i productes

Suporti de llicències

Preparació per a la inspecció

Xarxa d’afiliació legal

Desenvolupament

La selecció del lloc

Disseny de la instal·lació / desenvolupament

Cultiu / La selecció genètica i referències

l’adquisició de llicències

Gestió Integrada de Plagues

Procediments Operatius Estàndard – generació, revisió i optimització

Dotació de personal i plans de gestió de flux de treball

Bones Pràctiques Agrícoles

Gestió operativa

El compliment i el suport reglamentari

Gestió de la cadena de subministrament / compres en grup

Personal temp

Educació i formació

Collita

TransformacióBio-seguretat

Plans d’Assegurament de Qualitat

Comercialització, fabricació i distribució

Bones Pràctiques de Manufactura per als fabricants de productes infosos

Venda a l’engròs

Disseny dispensari

La planificació empresarial

Comunitat, dels consumidors i la divulgació del pacient

Serveis estratègics d’inversió

Revisió Integral d’inici

Informació general del pla de negoci i comentaris

Revisió del model financer

Mercat i Anàlisi de la competència

Revisió del model de distribució

Opinió equip de gestió i anàlisi de reputació